Tijd voor wat nieuws…

Soups & Salads start op afspraak eigen bezorging!

We werken samen voor het bezorgen van onze producten met Thuisbezorgd.nl, Deliveroo én Uber, dit is wel gebonden aan een straal van c.a. 3 kilometer rond onze vestiging. Mocht uw postcode daarbuiten vallen, dan kunnen wij op afspraak bij u komen bezorgen, bel ons wel even van te voren om te bespreken of het kan en anders kan u altijd zelf komen afhalen in onze Foodbar.

Voor de toekomst, gaan we naast thuisbezorgd.nl, ook zelf starten met eigen bezorging. We hopen op korte termijn onze eigen bestelsite klaar te hebben en we starten dan in de buitenwijken van Leeuwarden met zelf bezorgen, daar waar Thuisbezorgd.nl, niet komt (Camminghaburen, Goutum, Hempens, Zuiderburen etc.)

Bel voor bestellingen en meer informatie met: 058 – 20 601 52

Tot ziens!
Het team van Soups & Salads Foodbar Leeuwarden

Onze soepen en salades voor uw kerstdiner!

We hebben een prachtige samenstelling gemaakt van heerlijke dagverse soepen en salades om je te helpen met je kerstdiner, tis al druk genoeg en wij maken de lekkerste soepen en salades voor je! De komende dagen worden er 50.000 flyers via de Huis aan Huis verspreid en op drukke dagen kan je onze soepen komen proeven binnen én buiten onze Foodbar, want ons promoteam staat dan voor je klaar! Bekijk ons kerstmenu voor alle informatie over onze Kerst Soups & Salads.

Soep kan ALTIJD.

Of je nou ziek, zwak en rillend van de koorts in je bedje ligt, je de gehele schoonfamilie over de vloer krijgt of je af wilt van die zielige restjes groente in de koelkast.

Een soep als een abstract expressionistisch schilderij met een overdaad aan kleuren en vormen, of juist een soep als een hagelwit besneeuwde weide met een zorgvuldig gedrapeerd plukje groen in het midden. Je slurpt het luidruchtig uit het hoofd van Harry Styles, op je favo theemok dan wel, of lepelt het zorgvuldig uit een elegant porseleinen bord…

Dus jij droomt van bananen?

Deze keer een glansrijke hoofdrol voor de BANAAN. Ik ben in mijn leven weinig mensen tegengekomen die niet van banaan houden. #Fitgirls zijn soms wat huiverig ten aanzien van de gele vriend wegens het hogere gehalte koolhydraten die hij in de (fruit)schaal legt en de weinig eiwitten, maar daar staat een keur aan belangrijke nutriënten tegenover. En vezels, loads of them. Sigmund Freud, de bekende denker en psycholoog haalde onze lead performer aan in zijn droom-theorieën; wanneer de banaan in je dromen verschijnt, aldus Freud, valt er naar alle waarschijnlijkheid nog een en ander te verbeteren aan je seksleven…

Openingstijden

Afhaal/Restaurant

Winter 2022-2023 openingstijden

maandag gesloten*

Dinsdag          12:00 - 19:00

Woensdag      12:00 - 19:00

Donderdag     12:00 - 19:00

Vrijdag            12:00 - 19:00

Zaterdag        12:00 - 19:00

Zondag gesloten*

*Gesloten tot 1 april

Voedselallergie?

In onze producten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn.

Heeft u een vraag over de samenstelling van een product? Vraag het een medewerker.

We helpen u graag.

© Foodbarleeuwarden © Soups & Salads | Webdesign by Brandsz.nl